hunny2111

Hunny Quinn

BE YOURSELF! ๐Ÿ˜„ TAKEN BY @nik_0227 #cryptocurrency ๐Ÿ‘‰ @hunny_currency #17 #musically #harleyquinnfan

Loading...
#everythinghaschanged a lot since #2017 moved to #2018 .. And maybe it will make a #bigger change when the year turns to #2019 . Hopefully everything will be fine. I #missed the #old me ( #innocent #littlegirl ) but i know.. i have to #movefoward .
I love you momโค. TQ for everything that you've done to us..to me..I've let you down a #billion times๐Ÿ˜”. But you still #forgive me till the very end. My #life is a #mess and i #promise you to be #better than i am rn . I have nothing to give to you but i can only give you my love.. Happy belated birthday mom.. #love #mom #familygoals #relationshipgoals
The best moment in #bbcevent #2018 ..everything was on fire!๐Ÿ”ฅ.Semangat yang ada dalam diri setiap mentor memang memberi semangat kepada yang masih mengejar impian mahupun yang baru nak join. . Masih belum terlambat untuk join business. Ada usaha kita mampu capai apa yg kita mahukan. Mungkin dalam mindset kita benda ni nampak remeh.Tapi sebenarnya pada masa akn datang ia banyak membantu. . Same goes to berkebun..masa mula2 berkebun mesti penat..tapi nnt hasilnya lumayan. WHATSAPP SAYA 01112926602 untuk maklumat lanjut๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ #betabusinessclub #bbc #hydra #bizvalet #monspace #sportcars #moneymaker #business #achievement #youngenterpreneur
Thank you for all of the great memories given.โค with love from me to him and his family. IT'S ALREADY BEEN 3 YEARS!๐Ÿ˜„ (P.S: I'm not a professional editor๐Ÿ˜…) #love #foreveryoung #taylorswift #delicate #hariraya2018 #relationshipgoals
Rezeki datangnya dari tuhan..dari Allah S.W.T ..Janganlah kerana kita bijak dan pandai kita menunjuk2 kepada masyarakat bahawa kita lagi bagus.. TAPI janganlah pula kita terlalu kecewa dan merendah diri sekiranya kita tidak sepandai orang lain dan tidak sebagus yang kita inginkan. . Jika kita berusaha dan melakukan tindakan dengan cepat,kita mampu capai impian yang diingini.Kalau kita belajar sampai ke puncak langit pun tetapi diri kita malas.Usaha dari segi pembelajaran tu hanyalah sia2. . "Belajarlah tinggi2 nak.." pernah tak mak ayah cakap mcm ni?..pernah kn?..betul.belajar itu penting.Kadang kala kita tak ada rezeki utk pandai dalam kemahiran atau akademik.Tapi kalau kita berusaha untuk majukan kehidupan walaupun tanpa segulung ijazah atau sijil percayalah kita mampu. . Keluhan yg dilontarkan dari mulut hanyalah alasan..tetapi kata2 yang dtg dari hati adalah semangat.CUBA SEBAIK MUNGKIN! . #betabusinessclub #bbc #bizvalet #hydra #monspace #business #youngenterpreneur Whatsapp saya 01112926602 untuk ketahui lebih lanjut
My #imperfections teach me a #thousands of #lesson . It's #tough but we all know that we need to go through it
I hope everything's gonna be alright โ˜บ. Btw the next slide is my own #song that i create spontaneously just now. Not great but I tried . @universalmusicmalaysia @warnermusicmy @jaasuzuran @hitz Sj je tag teringin nak jd penyanyi sebenarnya.. berangan aje la๐Ÿ˜‚ #songwritter #sing #inspires by #truestory
My fav song ever.Billie Eilish is awesome. Usually i hate showing myself in a normal recorded #video but this time i try to do it. For some people (#outsiders P.S my family is not included) who don't understand me and try to make #stories about me just #fuck yourself okay?. I wasn't born to #impress you. I try to be #nice but people just don't give up right?. Well I'm not giving up on my #hope and #dreams . #shittypeople are just useless to me. #lovely #cover
Siapa lagi yang tak percayakn MONSPACE?.. Kalini saya sendiri yang search tentang penipuan company monspace.. dan jelas segalanya TIDAK BENAR. Kami bkn skim cepat kaya mahupun scam. Sesiapa yang berminat utk ketahui lebih lanjut boleh PM sy 01112926602. Jangan terlepas peluang mengejar kejayaan!. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #bizvalet #monspace #crypto #betabusinessclub #bbc #hydra
Mari sertai EVENT BBC di Nouvelle Hotel, Kuala Lumpur!. Cepat sebelum terlambat๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ช . . Ada yg mengatakn kami #scam . #skimcepatkaya #penipu #ajaransesat jd pada 17 November 2018 kami akan buktikan bahawa pendapat anda adalah #salah ๐Ÿ˜ . . Ada berpeluang untuk melihat #kejayaan -kejayaan #jutawanmuda Terbuka kepada semua yg berminat untuk membuat #income 1k-6k sebulan.Berumur 15/16-30. **SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI/WHATSAPP 01112926602 ๐Ÿ˜‰ #bizvalet #bbc #betabusinessclub #monspace #jutawan #jutawandunia #businessclub #hydra
#society may say that I'm #ego enough to #hate people.. but i won't hate someone without a good #reason .. i keep on taking care of people's #heart until i forgot that i have to take care of #mine too.. and you may say that all of it happened because of me even tough it's not.. but actually i just only need to hear the word "I'm #sorry ".. because i keep on hearing that from my own #mouth .. #realfriends #camillacabello
To all my #haters don't #judge me like you know me. I don't #like you and neither do you. So #backoff okay? . If i #hurt you then I'm #sorry but just please don't #ruine my #life with your #fake #rumors . #love #lovestory #helmetsgv #marshmallow #shawlmarshmallow #turquoise #hudabeauty
Wanna #ride in my #fantasy #world ? โค.. idk why but i have a lot of blue๐Ÿ’™, purple๐Ÿ’œ and redโค in colour clothes.. so.. kindda sorry if it's boring๐Ÿ˜ช to see me in the same colour all the time..๐Ÿ‘— #kawasaki #kawasakininja #ducati #ducativid #photoshoot #purpleteam #riding #kekechallange #harleyquinnfans #harleyandjoker #joker #margotrobbie #jaredleto
next page →