mfmirafilzah

MIRA FILZAH

✨ Positive Vibes Only. πŸ‘‘ LADY BOSS @mf.shawls @moraessential πŸ’– Official FC @miraclegacy_ πŸ’Œ mirafilzahmanagement@gmail.com

Loading...
Yays! Mira terlepas join SARAWAK haritu. Tapi MF SHAWLS akan ke MELAKA next week. Lepas tu bersedialah " BACK TO BACK RAYA GALORE FESTIVAL MOOD REPUBLIK " . Dengar kata CEO @moodrepublik nak buka harga booth RM 3500 je untuk 30 booth tambahan ! Untuk yang terawal je okay ! Boleh berniaga sekali dgn MIRA . 😘. Cepat call πŸ‘‡πŸ». . ☎ +6010 409 4002 . . ☎ +6017 369 7545 . . Ingat shopping , Ingat nak berniaga , Ingat RAYA , Ingat @moodrepublik .
The heart wants what it wants. But the heart also wants everyone to be happy with what it wants. Silence has so much meaning. It all comes from the heart. Some feelings are really hard to show, some words are really hard to explain. But this little girl will always love you, Mak @faeezahisan. Till the end of time. No matter where I go in life, who I get married to, you and Abah will always be my priority. You’re irreplaceable . . ❀️❀️❀️ . . Kasihnya ibu membawa ke Syurga. Restunya ibu membawa bahagia. Kata bicaranya tersirat doa penuh makna.
. Bersempena meraikan sambutan hari Ibu yang bakal tiba, @GaleriAriani membawakan istimewa kepada anda satu kempen yang dinamakan #engkauyangkupanggilibu dalam meraikan insan terpenting dalam hidup kita.
. Ikuti kisah suka duka perjalanan insan yang bergelar ibu dan catatan penghargaan buat Ibu di sebalik kejayaan anak dan ikuti transisi cerita dari insan yang telah kehilangan tempat bermanja, biarpun perginya takkan berganti, namun cintanya sentiasa mekar di hati.
. Untuk menonton video penuh kesemua personaliti yang kongsikan cerita disebaliknya, mari kita ikuti laman Instagram @GaleriAriani @GaleriAriani @GaleriAriani. Tautan cinta yang takkan berpenghujung, saksikan...Engkau yang ku panggil Ibu.
. #EngkauYangKuPanggilIbu #ArianiUnbreakableLove #GaleriAriani
Happiness is a choice that requires effort at times. . . I L A I N A #spreadlovenothate #RahsiaHatiPerempuan #MiraFilzah
The best things to learn in life is the habit of compromise . . Because its better to bend a little, than to break a loving relationship πŸ’” . . I L A I N A & Z A Y N #RahsiaHatiPerempuan
Siapa yg dah join giveaway contest @moraessential ni cuba tekan like sikitt 😍 Yang belum join, boleh pergi lihat instagram @moraessential sekarang dan join giveaway contest tu ya, manalah tau ada luck ❀️ . #MiraFilzah #moraessential #moragiveaway #ilovemora #skincare #serum
I can never thank you enough, Arissa. Thank you for being the sweetest best friend, sister, advisor and saviour! πŸ’– - ILAINA . . #RahsiaHatiPerempuan #MiraFilzah
Wherever life plants you, bloom with grace. πŸŒΈπŸ’œ . . @pedroshoes_official #pedross2018 #pedroshoes_official #spreadlovenothate #MiraFilzah
Nak lihat betapa power nya Calissa Oil @moraessential ? Meh slide πŸ‘‰πŸ» πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ . Efek lepas sebulan guna Calissa Oil @moraessential tau Siapa rasa testimoni ni power? Meh komen kat bawah 😘 . #MiraFilzah #moraessential #ilovemora #skincare #serum
See you guys at Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur for book signing ceremony this 5th May! ❀️ #WishList novel is finally come out soon! . . #WishList , novel ditulis oleh acik @syamnuriezmil yg power, idea bersama makcik Mira yg comel! πŸ˜πŸŒˆπŸ’– . . #SafaAuliya #spreadlovenothate #MiraFilzah
A lil throwback before sleep won’t hurt right?✨ . . Here some facts about myself. I was born on 2nd April 1993, Friday, (9 Syawal) at Ipoh Specialist Centre, Perak. πŸ‘ΆπŸ» Hehe. Rasanya time tu tgh hari, time org solat jumaat! I’m second child (middle child) out of three! I have two different personalities. Semua org pun mcm tu kan? (Maybe. πŸ˜…) One personality is the one that we show infront of the public. Another personality is the one with the family, or loved ones. Different! Totally different! I can be so lemah lembut infront of public but I can be so garang and stubborn in the family. πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ I do what I want to do, and I love to do things on my own. Bila dah terperangkap atau susah sikit baru cari mak abah. Hehe. 😘😘😘 Oh when I don’t like something, i usually keep it to myself, until I just can’t take it anymore then you’ll see me explode. Careful. My words can be as sharp as swords. But I easily forget and easily forgive. I don’t like complicated things and dramas in life. So the best thing that I would do is just to ignore. πŸ’πŸ»β€β™€οΈ . . Siapa sama? Haha. Thank you kesayangan for all the support and love. πŸ’–πŸ’–πŸ’– May Allah bless us with happiness till end of time. Love you! 😘 . . πŸŽ₯ @kuppifilm 🎼 Wajah Rahsia Hati - Fauziah Ahmad Daud #MFturns25 #spreadlovenothate #MiraFilzah
Love means, . . that you accept a person with all their failures, stupidities, ugly points and nonetheless, you see . . perfection in imperfection itself. ❀️ . . πŸ‘—@modvier @ricorinaldi #NonaTV3 #spreadlovenothate #MiraFilzah
Fakta tentang Milky Almond Scrub @moraessential ✨ πŸ₯› Membantu mengembalikan kulit yang anjal πŸ₯› Mengurangkan breakouts kulit πŸ₯› Kulit akan sentiasa terasa lembap kerana adanya susu sebagai bahan utama ❀️ . #MiraFilzah #moraessential #ilovemora #moraalmondmilkyscrub #scrub #facescrub #bodyscrub #mirajual πŸ˜‚
next page →