rijalandco_

BAJU MELAYU | KURTA

RIJAL&CO X HARRIS BABA ๐Ÿ“ฆREADY STOCK ! ๐Ÿ“ฎ Postage: Selasa/Khamis/Jumaat #RayaNiJe #rijalandco #rijalandcoxharrisbaba #raya2018 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP NOW ! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Loading...
Selamat menyambut Hari Wesak & Selamat bercuti meh admin belanja warna kegilaan customer kami sejak tahun lepas lagi! Admin pun tak faham kenapa. Ini Kurta Malique in Solid Burgundy, Nama pun Solid, Design pun solid, yang pakai pun solid jugak! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒโœจ . p/s: Berminat? Meh Whatsapp admin & kita post terus esok! . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurta
Selamat berpuasa ke 12 dengan ucapan dah beli Baju Melayu Moden Asli by @rijalandco_ ke belum chuols? Smokey Black is the colour that suits everything! Raya, Majlis formal, Graduations, dan banyak lagi. Stock adalah terhad. So barang limited jangan ditangguh, siapa cepat dapat, siapa lambat babai! . Berkenan? Boleh terus tekan link kat bio Dan admin akan membantu awak sepantas kilat! Bank in harini so kita boleh post terus esok, last order adalah pada 9 Jun 2018 kalau nak jadi kacak di pagi Syawal, boleh WhatsApp admin terus! . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #bajumelayuslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurtaslimfit #kurta
Salam subuh, Salam Sahur & Selamat pagi, dengan ucapan dah beli Baju Melayu Moden Asli by @rijalandco_ ke belum chuols? . Our best selling #rijalraya collection is now available for purchase! Colour available: . 1. Neutral Grey 2. Floral White 3. Cotton Candy 4. Smoky Black 5. Crimson Red 6. Cobalt Blue 7. Ultra Violet 8. Navy Peony 9. Manila Nude . Berkenan? Boleh terus tekan link kat bio Dan admin akan membantu awak sepantas kilat! Bank in harini so kita boleh post terus esok, last order adalah pada 9 Jun 2018 kalau nak jadi kacak di pagi Syawal dengan #rijalandcoxharrisbaba . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #bajumelayuslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurtaslimfit #kurta
Sementara tunggu berbuka tu, meh admin belanja Kurta Malique in Charcoal Black boleh clink link on bio untuk WhatsApp terus & bank in malam ni then esok terus pos sebab stock pun makin kurang! Barang limited jangan ditangguh, meh ws admin โœจโœจโœจ . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurta
Happy weekend semua! Best selling this week! Almost semua saiz besar dah nak habis! Stock pun makin susut, jangan nangis kalau tak jadi handsome di pagi syawal sebab tak pakai @rijalandco_ Click link kat bio & terus deal dengan admin ๐Ÿ’ƒโœจ . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurta
Tu dia guyssss post laju dah bagi surat cinta, so sesiapa yang nak beraya dengan @rijalandco_ di pagi syawal cepatยฒ ws admin & deal sebelum 9 Jun 2018. Stock pun dah makin susut, so barang limited jangan ditangguh siapa cepat dia dapat, siapa lambat babai! . p/s: Happy Sunday semuaaaa ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒโœจ . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurta
Kurta Enrique in Cassel Earth menggunakan kain Romanian Silk Cotton, kain yang licin tak panas dan sebab tu lebih selesa. Design Kurta Enrique ni sesuai untuk pakai ke masjid untuk solat, dan juga untuk casual wear. Jangan lupa untuk grab yang mana berkenan, barang limited jangan ditangguh. Macam biasa, siapa cepat dapat, siapa lambat babai! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒโœจ . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurta
Fuh! Dua warna yang tengah hot selling sekarang๐Ÿ”ฅ korang yang PM admin cakap "Jap, nak fikir jap" tu, jangan tunggu lamaยฒ nanti diambil orang. Berkenan? Click link di bio terus order. Siapa cepat dapat, siapa lambat babai! Harga mur mur je tau Rm 99 sahaja laku keras ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒโœจ #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurta
Design kami di buat khas dan di buat dengan teliti untuk anda semua. Kami berusaha untuk memastikan qualiti @rijalandco_ tiptop dari segi jenis kain, cutting baju, jahitan, dan macam-macam lagi. Ramai dah berpuas hati dengan Rijalandco, anda bila lagi? Click link untuk tahu kepuasan memakai brand @rijalandco_ โœจ Happy Saturday semuaaa ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurta
Ramai sangat yang pilih warna Papermint Green ni, lagi-lagi saiz yang kecik-kecik tu, nak tahu kenapa? Kan admin dah cakap lelaki automatic jadi handsome bila pakai warna cerah macam ni. Tapi mungkin juga sebab design simple Kurta Malique mungkin? Selamat Berbuka semua โœจ #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurta
Dengar cerita kalau beli Baju Melayu Moden Asli di @rijalandco_ boleh dapat free butang baju melayu & sampul duit raya. Yeke? Go cekidaut! #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurta
The ultimate measure of a man is not where he stands in moment of comfort and convenience, but where he stand at time of challenge and controversy. p/s: Salam jumaat semua bila nak pergi solat jumaat pakai Kurta Malique? ๐Ÿค” #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #kurta
You order, we deliver! Ada yang tanya admin, international shipping ada ke? Eh, YES OF COURSE LAH ADA! Nak post ke mana? Paris? Maldives? Korea? UK? SEMUA BOLEH! Tapi jadi tak boleh kalau stock dah habis, so siapa cepat dapat, siapa lambat babai! Happy shopping everyone ๐Ÿ’ƒโœจ . p/s: Selamat bersahur & jangan lupa niat ๐Ÿ™ . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #bajumelayu #kurta
Alhamdulillah selesai puasa ke 8, haaaa makan jangan over sangat nanti nak terawih senak pulak perut tu ๐Ÿ˜‚ apa-apa pun meh admin belanja sikit Kurta Maliquรจ colour Solid Burgundy , fuhhhh sexy bukan? #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #kurtaslimfit #raya2018 #kurta
For those yang masih tercari-cari baju untuk raya ni boleh lah follow ig @rijalandco_ Baju Melayu Asli & 2 jenis Kurta dengan jahitan cutting slim fit memang padu! . Limited Edition Exclusively by Harris Baba and limited stock. So, barang limited jangan ditangguh. Berminat nak order? Terus ke ig @rijalandco_ . Available dalam 10 warna yang fresh confirm sekali melihat terus beminat untuk beli gituhhh! So siapa cepat dia dapat, siapa lambat babai. . Our best selling #rijalraya collection is now available for purchase! Colour available: . 1. Neutral Grey 2. Floral White 3. Cotton Candy 4. Smoky Black 5. Crimson Red 6. Cobalt Blue 7. Ultra Violet 8. Navy Peony 9. Manila Nude . Untuk online purchase boleh Whatsapp ke +60197881110 atau terus follow @rijalandco_ Dan admin akan membantu awak sepantas kilat! . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #bajumelayuslimfit #raya2018 #bajumelayu
For those yang masih tercari-cari baju untuk raya ni boleh lah follow ig @rijalandco_ Baju Melayu Asli & 2 jenis Kurta dengan jahitan cutting slim fit memang padu! . Limited Edition Exclusively by Harris Baba and limited stock. So, barang limited jangan ditangguh. Berminat nak order? Terus ke ig @rijalandco_ . Available dalam 10 warna yang fresh confirm sekali melihat terus beminat untuk beli gituhhh! So siapa cepat dia dapat, siapa lambat babai. . Our best selling #rijalraya collection is now available for purchase! Colour available: . 1. Neutral Grey 2. Floral White 3. Cotton Candy 4. Smoky Black 5. Crimson Red 6. Cobalt Blue 7. Ultra Violet 8. Navy Peony 9. Manila Nude . Untuk online purchase boleh Whatsapp ke +60197881110 atau terus follow @rijalandco_ Dan admin akan membantu awak sepantas kilat! . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #bajumelayuslimfit #raya2018 #bajumelayu
For those yang masih tercari-cari baju untuk raya ni boleh lah follow ig @rijalandco_ Baju Melayu Asli & 2 jenis Kurta dengan jahitan cutting slim fit memang padu! . Limited Edition Exclusively by Harris Baba and limited stock. So, barang limited jangan ditangguh. Berminat nak order? Terus ke ig @rijalandco_ . Available dalam 10 warna yang fresh confirm sekali melihat terus beminat untuk beli gituhhh! So siapa cepat dia dapat, siapa lambat babai. . Our best selling #rijalraya collection is now available for purchase! Colour available: . 1. Neutral Grey 2. Floral White 3. Cotton Candy 4. Smoky Black 5. Crimson Red 6. Cobalt Blue 7. Ultra Violet 8. Navy Peony 9. Manila Nude . Untuk online purchase boleh Whatsapp ke +60197881110 atau terus follow @rijalandco_ Dan admin akan membantu awak sepantas kilat! . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #bajumelayuslimfit #raya2018 #bajumelayu
For those yang masih tercari-cari baju untuk raya ni boleh lah follow ig @rijalandco_ Baju Melayu Asli & 2 jenis Kurta dengan jahitan cutting slim fit memang padu! . Limited Edition Exclusively by Harris Baba and limited stock. So, barang limited jangan ditangguh. Berminat nak order? Terus ke ig @rijalandco_ . Available dalam 10 warna yang fresh confirm sekali melihat terus beminat untuk beli gituhhh! So siapa cepat dia dapat, siapa lambat babai. . Our best selling #rijalraya collection is now available for purchase! Colour available: . 1. Neutral Grey 2. Floral White 3. Cotton Candy 4. Smoky Black 5. Crimson Red 6. Cobalt Blue 7. Ultra Violet 8. Navy Peony 9. Manila Nude . Untuk online purchase boleh Whatsapp ke +60197881110 atau terus tekan link di Bio dan admin akan membantu awak sepantas kilat! . #rijalandcoxharrisbaba #rijalraya2018 #bajumelayuslimfit #raya2018 #bajumelayu
next page →