rushplategroup

Sambal Hijau| Acar| Serunding

πŸ“₯ Purchase : Dm, Email Or Whatsapp πŸ“¦ Postage : Monday - Thursday 🏑 Self pickup : Banting, Selangor

Loading...
Opss lupa nak inform πŸ™ˆ . . Postage akan dibuat setiap hari tauu 😍 . So tunggu apa lagi ? Click link di bio okay πŸ’˜ #rushplategroup #rushplate #sambalkentanggoreng
Worth it !! . . Mesti tak menyesal sebab memang sedap sangat hehe tengah makan depan tv pun tak perasan tiba tiba dah habis πŸ˜† . . Sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak sebab tak pedaa sangat pun hehe manis-manis pedas gitu πŸ˜‹ #rushplategroup #rushplate #sambalgorengkentang
Good morning semua 😘 . . Sambal goreng kentang is now available in rush plate guys πŸ˜‹ . . Jangan lupa cuba tau sebab pasti tak menyesal punya ✨ . . Harga hanya RM10.00 untuk sebekas 🌸 . . . Click link di bio untuk order okay 😘 #rushplategroup #rushplate #sambalgorengkentang
Rush plate kit sangat sesuai untuk semua golongan tauu, hehe tak pedas sangat and sdp . . Tak sempat nak masak sambar jer terus rush plate, makan dengan nasi panas pun sedap dah tau 😘 . . #rushplategroup #rushplate #sambalhijau #acarbuah #serundingikan
Minum petang ni kalau makan lempeng cicah sambal hijau pun sedap juga kan πŸ˜› . . Next postage hari isnin, cepat-cepat drop order ok 🍁 #rushplategroup #rushplate
Done postage and cod untuk hari ini, sesiapa yang nak order boleh klik link dekat bio okay 😘 #rushplategroup
Slot postage hari khamis tak tinggal banyak dah, cepat-cepat whatsapp skrg sebelum habis ok πŸ˜›
Tak sempat masak untuk lunch ? Rush plate kan ada, semudah satu dua tiga 😝
Next postage pada 26/06/18 (Khamis), ada sesiapa yang nak join boleh terus whatsapp atau dm okay πŸ˜‰
Sambal Hijau Giling πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Boleh buat untuk sahur bulan ramadhan tak lama lagi tau ☺️☺️ . Tak sempat nak masak sahur boleh makan dengan sambal hijau rush plate . . 200gram - RM 15.00 untuk sebotol . #rushplategroup #sambalhijaugiling #readytoeat #homemade
Serunding Ikan Bilis🍴🍴 . . 100 gram - RM10.00 500 gram - RM 45.00 . . Nak ambil set ? Anda dpt lagi banyak penjimatan tau ☺️ . Hanya dengan RM 35.00 anda akan dapat 3 item tauu . Hehe dah tak perlu nak pening kepala nak sahur apa, tambah telur goreng je πŸ˜‹ . . #rushplategroup #acarbuah #serundingikanbilis #sambalhijaugiling
Acar Buah-buahan🍴🍴 . . 200 gram - RM17.00 400 gram - RM 30.00 . . Nak ambil set ? Anda dpt lagi banyak penjimatan tau ☺️ . Hanya dengan RM 35.00 anda akan dapat 3 item tauu . Hehe dah tak perlu nak pening kepala nak sahur apa, tambah telur goreng je πŸ˜‹ . . #rushplategroup #acarbuah #serundingikanbilis #sambalhijaugiling
Rush plate kit for berbuka today πŸ’ž . . #rushplategroup #sambalhijau #acarbuah #serundingikanbilis
Rush plate kit for berbuka today πŸ’ž . . #rushplategroup #sambalhijau #acarbuah #serundingikanbilis
Rush plate kit for berbuka today πŸ’ž . . #rushplategroup #sambalhijau #acarbuah #serundingikanbilis
next page →