rushplategroup

Sambal Hijau| Acar| Serunding

๐Ÿ“ฅ Purchase : Dm, Email Or Whatsapp ๐Ÿ“ฆ Postage : Monday - Thursday ๐Ÿก Self pickup : Banting, Selangor

Loading...
Chicken Wrap ๐Ÿ˜
Open order pada hari Ahad (23/09/2018) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . For those yang nak order boleh tekan link di bio ok ๐ŸŒฎ
Rush plate kit sangat sesuai untuk semua golongan tauu, hehe tak pedas sangat and sdp . . Tak sempat nak masak sambar jer terus rush plate, makan dengan nasi panas pun sedap dah tau ๐Ÿ˜˜ . . #rushplategroup #rushplate #sambalhijau #acarbuah #serundingikan
Minum petang ni kalau makan lempeng cicah sambal hijau pun sedap juga kan ๐Ÿ˜› . . Next postage hari isnin, cepat-cepat drop order ok ๐Ÿ #rushplategroup #rushplate
Done postage and cod untuk hari ini, sesiapa yang nak order boleh klik link dekat bio okay ๐Ÿ˜˜ #rushplategroup
Slot postage hari khamis tak tinggal banyak dah, cepat-cepat whatsapp skrg sebelum habis ok ๐Ÿ˜›
Tak sempat masak untuk lunch ? Rush plate kan ada, semudah satu dua tiga ๐Ÿ˜
Next postage pada 26/06/18 (Khamis), ada sesiapa yang nak join boleh terus whatsapp atau dm okay ๐Ÿ˜‰
Sambal Hijau Giling ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . Boleh buat untuk sahur bulan ramadhan tak lama lagi tau โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . Tak sempat nak masak sahur boleh makan dengan sambal hijau rush plate . . 200gram - RM 15.00 untuk sebotol . #rushplategroup #sambalhijaugiling #readytoeat #homemade
Serunding Ikan Bilis๐Ÿด๐Ÿด . . 100 gram - RM10.00 500 gram - RM 45.00 . . Nak ambil set ? Anda dpt lagi banyak penjimatan tau โ˜บ๏ธ . Hanya dengan RM 35.00 anda akan dapat 3 item tauu . Hehe dah tak perlu nak pening kepala nak sahur apa, tambah telur goreng je ๐Ÿ˜‹ . . #rushplategroup #acarbuah #serundingikanbilis #sambalhijaugiling
Acar Buah-buahan๐Ÿด๐Ÿด . . 200 gram - RM17.00 400 gram - RM 30.00 . . Nak ambil set ? Anda dpt lagi banyak penjimatan tau โ˜บ๏ธ . Hanya dengan RM 35.00 anda akan dapat 3 item tauu . Hehe dah tak perlu nak pening kepala nak sahur apa, tambah telur goreng je ๐Ÿ˜‹ . . #rushplategroup #acarbuah #serundingikanbilis #sambalhijaugiling
Rush plate kit for berbuka today ๐Ÿ’ž . . #rushplategroup #sambalhijau #acarbuah #serundingikanbilis
Rush plate kit for berbuka today ๐Ÿ’ž . . #rushplategroup #sambalhijau #acarbuah #serundingikanbilis
Rush plate kit for berbuka today ๐Ÿ’ž . . #rushplategroup #sambalhijau #acarbuah #serundingikanbilis
Acar Buah-buahan๐Ÿด๐Ÿด . . 200 gram - RM17.00 400 gram - RM 30.00 . . Nak ambil set ? Anda dpt lagi banyak penjimatan tau โ˜บ๏ธ . Hanya dengan RM 35.00 anda akan dapat 3 item tauu . Hehe dah tak perlu nak pening kepala nak sahur apa, tambah telur goreng je ๐Ÿ˜‹ . . #rushplategroup #acarbuah #serundingikanbilis #sambalhijaugiling
next page →