teroqa

Teroqa

😋Place to eat • Recipe • Tips(coming soon) 👩🏻‍💻Review/invitation/collaboration : teroqa@gmail.com

Loading...
Bingsu Durian. Berselera betul dia makan😂 Lokasi dirahsiakan seketika, tokey dia baru kawin, diorang dah start bukak nanti min share location. Hint, Kg Baru, KL😋 . #bingsu #durian #kgbaru #teroqa
Terima lasih yg rekemen Mee Kuah Tulang mase min kat Kedah haritu. Hehe😋 . #meekuahtulang
Cendol mana korang pernah makan palinggg sedapppppp? . #cendol #teroqa
Layan jugak ayam cheese ni. Min beli masa kat pasar malam Seksyen 1, Wangsa Maju setiap malam isnin😋 . #ayamgorengunclebob #teroqa #unclebobfriedchicken #cheese
Tahniah kepada pemenang yg komen haritu. Enjoy ur @dominosmy guys😘
Gudlak Malaysia! #affsuzuki2018
Sabtu lepas min cover event #lapaqfestival kat Tesco Seremban😘 Full video kat igtv . #thaifoodfestival #seremban #teroqa
Benda sedap kita kena kongsi semsama, min nak ajak korang makan free ni, bagi detail nanti papeal min roger!😘 . Cek highlights untuk details☺️
Jom weh malam ni kita layan nasi lemak special dari @sedapmalamstation 😋😋 kat @theh.hartamas ☺️ . Diorang guna beras basmathi tao, dibalut dengan daun pisang untuk naikkan aroma, dalam tu ada telor dadar! Sambal bilis dia memang banyakk bilis! Fuhh, masa tulis ni pun min dah telan air liur🤤🤤🤤 . Kacang pool sini memang daperghhh! Takyah gi Johor, kita layan kat sini je! . Untung2 nanti @adrianaadnan tolong serve kan utk korang😍 . Jangan lupa try pepes, sata, dengan otak2 diorang, layannnn wehhhhhh!!! . Jommmmm . #nasilemak #sedapmalamstation #theh #teroqa #pepes #otakotak #sata #kacangpool
Heaven betul mi goreng kat sini! . #sungaipetani #kedah #migoreng #teroqa
Rasa dia not bad weh, tapi kat pasar malam pattani😂
Million thanx @dominosmy for having us! . Siapa yg tinggal area KL, min nak belanja piza terbaru dari Dominos Pizza😍 . Min nak belanja 2 orang jeee, siapa nakkk? its freeee! . Jawab soalan ni dan tag sorang kawan, . Kenapa korang suka Dominos pizza? . Nanti Min pilih jawapan yg terbaik😘 . Tarikh tutup, Rabu ni guys😘 Selamat mencubaaaa . #dominosmy
Nilah port team @era.je tengok bola #MalaysiavisThailand malam tadi guys, kat @theh.hartamas . Macam2 makanan best2 ada, ni min bagi cadangan sket kalau korang tak tau nak makan ape😋 . 1. Sate Hj Darlis @satayhjdarlis 2. Char Koay Teow Special Nibong Tebal @nibong_tebal_charkueyteow 3. Nasi Ayam Kicap Cili Gesek @tigabudakgemok 4. Nasi Lemak & Kacang Pool @sedapmalamstation 5. Bubur Ayam King & Otak2king @otakking 6. Mi Kari Special @mailroziekitchen 7. Seafood Lambak @shellambak_official 8. Chicken Chop Special @leeqastation 9. Ice Jelly Jaybee @pasteljuicebar 10. Nasi Kerabu Golok @lapadooh 11. Papas Fritas @saltys_thehartamas . Kalau nasib korang baik malam tu, boleh jumpa baby Moleq @jozlynnhanania 😍 . Hihi, jom2 tag kengkawan korang, kita meriahkan tempat ni😘 . Kalau nak tengok sis @adrianaadnan jaga cashier pun boleh😝 . #hartamas #teroqa
Port wajib ni kalau ke Tawau! Layan roti kawin dengan cakoi, memang layan woo. . #tawau #rotikawin #sabah #teroqa
Hangpa kalau mai Sungai Petani jangan lupa singgah Restoran Berkat ni tao😋 Kita layan cok udang depa ni, sedapppp😋 . #cucurudang #rojak #pasembor #kedah #sungaipetani #teroqa
Min dah post, tahniah pada pemenang #teroqagiveaway 😘
next page →